Financiële informatie

Bij de aankoop van een nieuwe woningen komt, zoals eerder op deze website al staat geschreven, een hoop kijken! Misschien wel één van de belangrijkste onderdelen: wat gaat dit maandelijks kosten?
Om je daarmee te helpen staan de financieel adviseurs van De Woonfabriek, Rabobank en ING Bank voor je klaar! Zij helpen je graag op weg!

Wanneer je gaat oriënteren naar een passende hypotheek kom je op internet diverse tools tegen waar je kunt berekenen welke hypotheek je kunt afsluiten. Maar wist je dat deze tools uitgaan van een gemiddelde? En dat er vaak nog wel meer mogelijkheden liggen om het gewenste hypotheekbedrag te krijgen?

Financiële check

Daarom is het altijd verstandig om, voordat je je inschrijft voor een woning, eerst een financiële check te laten uitvoeren. De financieel adviseur bekijkt waar mogelijkheden liggen en wat erbij komt kijken om de gewenste hypotheek aan te vragen.

Wat is een financiële check?
Bij de meeste nieuwbouwprojecten wordt gevraagd om een financiële check. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het werkt in je voordeel om een financiële check te doen, omdat dit vaak voorrang geeft bij de toewijzing van een woning.

Een financiële check kan alleen door een financieel adviseur worden ondertekend. Heb jij de check al laten doen bij een financieel adviseur, upload deze dan bij jouw digitale inschrijving voor De Weezen. De adviseurs van De Woonfabriek, Rabobank en ING Bank kunnen deze check ook voor je doen!

Met behulp van onderstaande buttons vraag je jouw financiële check aan. We helpen je graag je droomwoning in De Weezen te realiseren!

Financiele check ING
Financiele check Woonfabriek Zwolle
Financiele check Rabobank