Philip, Milan, Amelie en Olivia

Nieuwbouwwoning kopen in Zwolle?

Nieuwbouwproject De Weezen telt een heuse vierling! De gebouwen Philip, Milan, Amelie en Olivia staan dicht bij elkaar, hebben onderlinge overeenkomsten, maar zijn qua uiterlijk toch ook weer verschillend. Zo hebben de vier gebouwen afwisselend een hoogte van 3 verdiepingen (circa 9 meter) of 4 verdiepingen (circa 12 meter). Gezamenlijk telt deze vierling 23 koopwoningen met luxe sanitair en tegelwerk, meerdere buitenruimtes (een voor- en achtertuin en één of meerdere dakterrassen), een privéparkeerplaats in de overdekte garage en een collectief groen binnenhof. Gelegen aan de rand van de bruisende stad, bieden Philip, Milan, Amelie en Olivia een zeldzame combinatie van moderne gemakken en natuurlijke schoonheid. Toch zal geen enkele woning van deze vierling exact hetzelfde worden. Zo hebben de bouwnummers allemaal verschillende dakterrassen die ieder een uniek uitzicht op de stad bieden. Dankzij de verscheidenheid in de indeling per woning heeft elke verdieping een specifieke functie, van woonkeuken tot werkruimte en van slaapkamer tot kantoor aan huis, waardoor je de vrijheid hebt om je woning op jouw eigen manier vorm te geven.

Wil je meer van Philip, Milan, Amelie en Olivia zien? Klik dan op de gewenste woonblok in de onderstaande afbeelding. Op deze manier kan je alle individuele woningen bekijken en jouw voorkeur(en) aangeven.

Kenmerken

 • 4 woonblokken
 • 23 riante woningen
 • 3- en 4-laags 
 • Divers in indeling
 • Voorzien van zonnepanelen
 • Eigen parkeerplaats
 • Riante privéberging
 • Groenstedelijk wonen
 • Nabij het historische stadscentrum

Downloads

Vragen aan Philip, Milan, Amelie en Olivia

Alle verkoopinformatie van Philip, Milan, Amelie en Olvia is vanaf 16 mei 2024 digitaal beschikbaar. Op deze website vind je alle tekeningen, prijzen (ook van diverse opties) en nog meer nuttige informatie.

De woningen van Philip, Milan, Amelie en Olivia zijn vanaf 16 mei 2024 in verkoop. Via je account kan je je interesse kenbaar maken en je favoriete bouwnummer(s) doorgeven. Ook kan je contact opnemen met de makelaars van Woonfabriek Zwolle (038 741 0 741) / contact@woonfabriek.nl of Edwin van Vilsteren (038-4607690)/ info@evvmakelaars.nl of via info@deweezen.nl. of je kunt langskomen op het inloopspreekuur op woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in het informatiecentrum De Weezen.

Indien je nog geen account hebt:

 1. Ga naar deweezen.nl/interesse/ en maak een account aan.
 2. Volg de onderstaande stappen. 

Indien je al een account hebt:

 1. Ga naar Philip, Milan, Amelie & Olivia - De Weezen - Nieuwbouw in Zwolle
 2. Op deze pagina vind je een interactieve kaart waarmee je door de woningen van Philip, Milan, Amelie en Olivia kunt klikken op zoek naar jouw favoriete woning. 
 3. Weet jij al precies welke woning je graag wilt kopen? Door op ‘inschrijven verkoop’ te klikken ga je direct naar het inschrijfformulier. 
 4. Log in op je persoonlijke account. 
 5. Je account wordt geopend bij het inschrijfformulier. 
 6. Vul hier (vanaf 16 mei 2024) het digitale inschrijfformulier in. Na inschrijving ontvang je een mail.
 7. Je staat nu ingeschreven voor de woning(en) van jouw voorkeur. 
 8. Op 2 juni 2024 om 23.59 uur sluit de inschrijving. In de week van 3 juni zullen de woningen worden toegewezen.
 9. Indien er een woning aan je is toegewezen zal de makelaar contact met je opnemen.
 10. Geen woning toegewezen gekregen? Dan ontvang je hier over een mail. Geen nood; je staat nog op de reservelijst. Indien er een woning vrij komt waarvoor je in aanmerking komt, neemt één van de makelaars contact met je op.

Let op: deze inschrijving is nog steeds geheel vrijblijvend. Pas bij het tekenen van een koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) bij de makelaar ga je een verplichting aan. Nog geen account? Meld je dan hier aan.

Zodra aan alle opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst is voldaan, zal worden gestart met de bouw. 
Deze opschortende voorwaarden vind je terug in de concept koop- en aannemingsovereenkomst welke, vanaf start verkoop, onder de downloads te vinden is. Onder artikel 16 staat opgenomen wat deze voorwaarden zijn. 

Bij algemene vragen over De Weezen kan je per e-mail contact opnemen met info@deweezen.nl. Bij vragen over de verkoop kan je contact opnemen met contact@woonfabriekzwolle.nl of info@evvmakelaars.nl 

Ja, door je voor Philip, Milan, Amelie en Olivia aan te melden ben je ook aangemeld voor De Weezen. Hierdoor word je automatisch op de hoogte gehouden van de totale voortgang van het project.

Nee. Aanmelden is niet hetzelfde als inschrijven voor de verkoop. Door je aan te melden, blijf je via de digitale nieuwsbrieven per e-mail op de hoogte van alle informatie over De Weezen. Bij inschrijving kom je in beeld als potentiële koper, dit kan echter pas vanaf de verkoopfase.

Op de hoogte blijven?

Ik ben geïnteresseerd in de nieuwbouw van de familie Van de Weezen en wil graag vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, verkoop en voortgang.