Mees

Nieuwbouwappartement kopen in Zwolle

Maak kennis met Mees

Mees is een appartementengebouw dat opvalt door het prachtige uitzicht: op de groene binnenplaats, op het buurtpark, op de watertoren of op het Almelose kanaal. In die zin kijk je bij Mees letterlijk én figuurlijk je ogen uit! Want naast het prachtige uitzicht beschikken de 2-kamer-, 3-kamer- en loft-appartementen over een variatie aan buitenruimtes: van dakterras en balkon tot een geweldig terras aan het buurtpark. Tel je daar de zonnepanelen, de vloerverwarming, het WarmteKoudeOpslag(WKO)-systeem, het energielabel tot A+++ en de super praktische gemeenschappelijke fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen bij op, dan begrijp je waarom Mees als “meer-dan-compleet wooncomplex” wordt omschreven.

Kenmerken

 • 15 meter en 5 verdiepingen hoog
 • 18 appartementen
 • Keuze uit 2-kamer-, 3-kamer- en loft-appartementen
 • Energielabel tot A+++
 • Sedumdak met zonnepanelen
 • Gemeenschappelijke fietsenstalling
 • Diverse NHG-mogelijkheden

Downloads:

Vragen aan Mees

Alle verkoopinformatie van Mees is digitaal beschikbaar. Op deze website vind je alle tekeningen, prijzen (ook van opties) en nog meer nuttige informatie.

Mees zijn appartementen zijn vanaf 15 mei 2024 in verkoop. Via je account kan je je interesse kenbaar maken en je favoriete bouwnummer(s) doorgeven. Ook kan je contact opnemen met de makelaars van Woonfabriek Zwolle (038 741 0 741) / contact@woonfabriek.nl / of Edwin van Vilsteren (038-4607690)/ info@evvmakelaars.nl of via info@deweezen.nl. of je kunt langskomen op het wekelijkse inloopspreekuur wat iedere woensdagmiddag wordt gehouden van 15.00 tot 17.00 uur bij het infocentrum De Weezen.

Indien je nog geen account hebt:

 1. Ga naar deweezen.nl/interesse/ en maak een account aan.
 2. Volg de onderstaande stappen. 

Indien je al een account hebt:

 1. Ga naar Mees (18 appartementen) - De Weezen - Nieuwbouw in Zwolle
 2. Op deze pagina vind je een interactieve kaart waarmee je door de appartementen van Mees kunt klikken op zoek naar jouw favoriete appartement.
 3. Weet jij al precies welk appartement je wilt kopen? Door op ‘inschrijven verkoop’ te klikken ga je direct naar het inschrijfformulier. 
 4. Log in op je persoonlijke account. 
 5. Je account wordt geopend bij het inschrijfformulier. 
 6. Vul hier (vanaf 16 mei 2024) het digitale inschrijfformulier in. Na inschrijving ontvang je een mail.
 7. Je staat nu ingeschreven voor het appartement/de appartementen van jouw voorkeur. 
 8. Op 2 juni 2024 om 23.59 uur sluit de inschrijving. In de week van 3 juni zullen de woningen worden toegewezen.
 9. Indien er een appartement aan je is toegewezen zal de makelaar contact met je opnemen.
 10. Geen appartement toegewezen gekregen? Dan ontvang je hier over een mail. Geen nood; je staat nog op de reservelijst. Indien er een appartement vrij komt waarvoor je in aanmerking komt, neemt één van de makelaars contact met je op.

Let op: deze inschrijving is nog steeds geheel vrijblijvend. Pas bij het tekenen van een koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) bij de makelaar ga je een verplichting aan. Nog geen account? Meld je dan hier aan.

Zodra aan alle opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst is voldaan, zal worden gestart met de bouw. 
Deze opschortende voorwaarden vind je terug in de concept koop- en aannemingsovereenkomst welke, vanaf start verkoop, onder de downloads te vinden is. Onder artikel 16 staat opgenomen wat deze voorwaarden zijn. 

Bij algemene vragen over De Weezen kan je per e-mail contact opnemen met info@deweezen.nl. Bij vragen over de verkoop kan je contact opnemen met Woonfabriek Zwolle via contact@woonfabriekzwolle.nl of Edwin van Vilsteren via info@evvmakelaars.nl.

Ja, door je voor Mees aan te melden ben je ook aangemeld voor De Weezen. Hierdoor word je automatisch op de hoogte gehouden van de totale voortgang van het project.

Nee. Aanmelden is niet hetzelfde als inschrijven voor de verkoop. Door je aan te melden, blijf je via de digitale nieuwsbrieven per e-mail op de hoogte van alle informatie over De Weezen. Bij inschrijving kom je in beeld als potentiële koper, dit kan echter pas vanaf de verkoopfase.

Op de hoogte blijven?

Ik ben geïnteresseerd in de nieuwbouw van de familie Van de Weezen en wil graag vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, verkoop en voortgang.