James

Nieuwbouwappartement kopen in Zwolle

De verkoop van James is inmiddels in volle gang! Je kunt nu doorgeven wat jouw favoriete 'stukje' James is en waar jij jezelf wel ziet wonen. Ga je voor een schitterend uitzicht en kies je een van de plekjes op de bovenste verdieping? Of zit je liever dicht aan de grond in het groen, bij alle benodigde voorzieningen?

Lijkt het jou ook heerlijk om in James te wonen? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de verkoop!

Wil je meer van James zien? klik dan op de gewenste verdieping in onderstaande afbeelding. Vanuit daar kun je alle individuele appartementen en penthouses bekijken en je voorkeur aangeven.

Kenmerken

 • 23 meter en 6 verdiepingen hoog
 • 24 appartementen (± 100 m², koop)
 • 6 penthouses (± 180 m², koop)
 • 2 commerciële ruimtes
 • Privéparkeerplaats in garage
 • Energiezuinig
 • Sedumdak met zonnepanelen

Downloads:

Vragen aan James

Alle verkoopinformatie van James is digitaal beschikbaar. Op deze website vind je alle tekeningen, prijzen (ook van opties) en nog meer nuttige informatie.

James zijn appartementen en penthouses zijn volop in verkoop. Via uw account kan u uw interesse kenbaar maken en uw favoriete bouwnummer(s) doorgeven. Ook kan u contact opnemen met de makelaar (038 741 0 741) / contact@woonfabriek.nl / info@deweezen.nl. of u kunt langskomen op het inloopspreekuur.

Indien je nog geen account hebt:

 1. Ga naar deweezen.nl/interesse/ en maak een account aan.
 2. Volg de onderstaande stappen. 

Indien je al een account hebt:

 1. Ga naar deweezen.nl/gebouwen/james 
 2. Op deze pagina vind je een interactieve kaart waarmee je door James kunt klikken op zoek naar jouw favoriete appartement(en) of penthouse(s). 
 3. Weet jij al precies welke het moet worden? Door op ‘inschrijven verkoop’ te klikken ga je direct naar het inschrijfformulier. 
 4. Log in op je persoonlijke account. 
 5. Je account wordt geopend bij het inschrijfformulier. 
 6. Je staat nu ingeschreven voor het appartement of penthouse van jouw voorkeur. 
 7. De makelaar neemt contact met je op wanneer één van je favoriete appartementen of penthouses beschikbaar is.

Let op: deze inschrijving is nog steeds geheel vrijblijvend. Pas bij het tekenen van een koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) bij de makelaar ga je een verplichting aan. Nog geen account? Meld je dan hier aan.

De bouwvergunning voor James is aangevraagd. Wij hebben het voornemen om binnenkort te starten met de bouw van James. Dit gebeurt als alle opschortende voorwaarden in vervulling zijn gegaan. Waaronder de voorwaarde dat 70% van de woningen verkocht zijn en de definitieve omgevingsvergunning is verleend. Alle opschortende voorwaarden staan in de concept Koop- en aannemingsovereenkomst opgenomen. Deze kun je, na start verkoop, bij de downloads terug vinden.

Bij algemene vragen over De Weezen kan je per e-mail contact opnemen met info@deweezen.nl. Bij vragen over de verkoop kan je contact opnemen met contact@woonfabriekzwolle.nl.

Ja, door je voor James aan te melden ben je ook aangemeld voor De Weezen. Hierdoor word je automatisch op de hoogte gehouden van de totale voortgang van het project.

Nee. Aanmelden is niet hetzelfde als inschrijven voor de verkoop. Door je aan te melden, blijf je via de digitale nieuwsbrieven per e-mail op de hoogte van alle informatie over De Weezen. Bij inschrijving kom je in beeld als potentiële koper, dit kan echter pas vanaf de verkoopfase.

Op de hoogte blijven?

Ik ben geïnteresseerd in de nieuwbouw van de familie Van de Weezen en wil graag vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, verkoop en voortgang.