Verkoopproces

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt heel wat kijken. Dat is precies waarom we alle stappen van het verkoopproces hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje hebben gezet. Zo weet je precies wat je in de komende tijd allemaal kunt verwachten.

1

Interessefase

Heb jij interesse in een woning in nieuwbouw project De Weezen? Schrijf je dan snel in en volg de stappen om je eigen account aan te maken. Hierdoor word jij als eerste op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom James van De Weezen. Ook ben je als eerste op de hoogte van alle verkoop informatie - Klik hier om je in te schrijven -.

2

Start verkoop

Op de pagina met ons aanbod tref je de woningen die op dit moment in verkoop zijn. Als er nieuwe woningen in de verkoop komen dan wordt dit altijd via de digitale nieuwsbrief gecommuniceerd. Ook komt alle verkoop informatie digitaal beschikbaar en komt er een verkoop evenement waar wij te spreken zijn en de verkoop informatie op te halen is.

Via uw eigen account kan u zich vrijblijvend inschrijven als gegadigde voor een woning. Als u hier graag hulp bij wil, of eerst vragen heeft, dan kan u langskomen bij de makelaar of bij ons wekelijkse inloopspreekuur op woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur.

Wij gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend voor de inschrijving. Wat de privacy betreft zijn wij uiteraard gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Mocht jij je uitschrijven via jouw persoonlijke dashboard (dat kan op elk moment), dan worden jouw gegevens automatisch gewist. Daarnaast kun je ons te allen tijde verzoeken jouw gegevens direct te vernietigen.

3

Financieel advies

Hypotheekadvies

Natuurlijk is het fijn om te weten waar je precies aan toe bent. Heb je behoefte aan advies omtrent de financiering van jouw nieuwe woning De Weezen? Dan kun je terecht bij hypotheekadviseurs van  Woonfabriek ZwolleING Bank of Rabobank. Kijk daarnaast ook op de pagina financiële informatie.