Nieuwbouwappartement kopen in James

In wooncomplex James realiseren we 24 appartementen en 6 penthouses die in de basis zeer luxe zijn. Daarnaast heb je als koper van een appartement in gebouw James de mogelijkheid om van je huis echt je thuis te maken door in de realisatie van het gebouw jouw persoonlijke voorkeuren te laten verwerken. James ligt op een centrale positie. Hij heeft een open karakter door het vele glas dat in de gevel wordt toegepast. Dit geeft de appartementen en penthouses een open structuur, waardoor binnen en buiten echt bij elkaar betrokken worden.

Hebben we je interesse gewekt? Lees dan meer over James via onderstaande link.

Meer over James

Nieuwbouwappartement huren in Evi

Met een hoogte van 30 meter is Evi op dit moment het hoogte wooncomplex in nieuwbouwwijk De Weezen! Het 10 verdiepingen tellende gebouw herbergt 63 sociale huurappartementen en 1 commerciële ruimte. Evi ligt op de hoek van de Schuurmanstraat en de Wiecherlinkstraat en biedt haar bewoners uitzicht richting het centrum, op het Thomas à Kempis College en op de nog te bouwen James en Philip. Er is dus altijd wat te zien en dat past perfect bij Evi. Ze houdt namelijk van mensen en past daardoor perfect in deze dynamische en veelzijdige omgeving. Deze appartementen worden verhuurd door Openbaar Belang via De Woningzoeker.

 

Nieuwbouwappartement huren in Charlie

Wooncomplex Charlie is inmiddels in aanbouw en wordt naar verwachting rond de zomer van 2024 opgeleverd. Architectonisch is Charlie een bijzonder gebouw. Hoewel het van de buitenkant twee gebouwen lijken, is het toch echt maar één gebouw. Charlie telt 6 verdiepingen en is circa 18 meter hoog. Binnen Charlie huisvesten zich 44 appartementen bestemd voor verhuur via Openbaar Belang. Charlie ligt middenin nieuwbouwproject De Weezen aan de groene as die door het plan heen loopt. Vanuit Charlie heb je dus altijd zicht op groen én het voordeel van de centrale ligging. Deze appartementen worden verhuurd door Openbaar Belang via De Woningzoeker.

Nieuwbouwwoning kopen in Philip, Milan, Amelie of Olivia

Jazeker, nieuwbouwproject De Weezen telt ook een heuse vierling! De gebouwen Philip, Milan, Amelie en Olivia staan dicht bij elkaar en lijken qua uiterlijk op elkaar. Toch zijn ze ook verschillend, want de vier gebouwen hebben afwisselend een hoogte van 3 verdiepingen (9 meter) of 4 verdiepingen (12 meter). Gezamenlijk telt deze vierling 23 koopwoningen met meerdere buitenruimtes (een voor- en achtertuin en een dakterras), een eigen privéparkeerplaats en een collectief groen binnenhof. Daarnaast zal geen enkele woning van deze vierling exact hetzelfde worden, want als bewoner kan je kiezen hoe jij van jouw huis echt je thuis wilt maken, doordat je de indeling en inrichting volledig naar je eigen hand kunt zetten. Momenteel zijn we druk doende om de laatste hand te leggen aan de vierling, waarna ze in verkoop zullen komen. Meldt u aan als geïnteresseerde voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

Nieuwbouwappartement kopen in Mees

Mees is een appartementengebouw dat zich kenmerkt door zijn uitzicht op de groene binnenplaats, de hofjes of het Almelose kanaal. In die zin heeft Mees voor iedereen wat te bieden! Mees is 15 meter en 5 verdiepingen hoog en herbergt 18 koopappartementen. Bovendien wordt Mees, net als de andere 14 gebouwen in nieuwbouwwijk De Weezen, zeer duurzaam uitgevoerd. Zo worden ook deze appartementen aangesloten op het centrale bodemenergiesysteem, wordt het dak gedeeltelijk voorzien van een sedumlaag en komen er zonnepanelen op het dak, waarmee Mees deels zijn eigen energie opwekt. Daarnaast biedt Mees voorzieningen voor de fauna om hem heen. Er worden bijvoorbeeld nestkasten voor vogels aangebracht om ook deze “buren” een goed thuis te bieden.

Op de hoogte blijven?

Ik ben geïnteresseerd in de bouw van nieuwbouwwijk De Weezen en wil graag vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen.