Wekelijks inloopspreekuur

Elke woensdagmiddag is er een inloopspreekuur in het infocentrum, over de koopappartementen en penthouses James in De Weezen te Zwolle. Zonder aanmelding kunnen belangstellenden van 15.00 tot 17.00 uur vragen stellen aan het projectteam van James en de makelaar.  

Het inloopspreekuur biedt de mogelijkheid om woonwensen te bespreken, vragen te stellen en uitleg te krijgen over bijvoorbeeld indelingswijzigingen, het bodem energiesysteem, de start van de bouw en welke materiaal keuzes er zijn voor de afwerking van deze koopappartementen en penthouses. Materialen van onder andere de wanden, gevelbekleding, plafond en tegels zijn tijdens dit inloopspreekuur te bekijken. Keuzelijsten van alle soorten materialen en verkoopdocumentatie zijn aanwezig.

Kom langs welke woensdag jou uitkomt. Hier moet je Weezen! Het infocentrum is gelegen op de hoek van de Schuurmanstraat en Luttenbergstraat in Zwolle.

Heb je vragen? Bel met onze makelaars van Woonfabriek Zwolle op nummer 038 – 741 0 741. Wil je een afspraak maken met het projectteam? Mail dan naar info@deweezen.nl.  


Op de hoogte blijven?

Ik ben geïnteresseerd in de nieuwbouw van de familie Van de Weezen en wil graag vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen.