Wekelijks inloopspreekuur

Elke woensdagmiddag is er een inloopspreekuur in het infocentrum De Weezen in Zwolle. Tijdens dit inloopspreekuur kom je alle te weten  over de koopappartementen en penthouses James, koopappartementen Mees en koopwoningen van Philip, MIlan, Amelie en Olivia van De Weezen te Zwolle. Zonder aanmelding kunnen belangstellenden van 15.00 tot 17.00 uur vragen stellen aan het projectteam van De Weezen en de makelaars.

Het inloopspreekuur biedt de mogelijkheid om woonwensen te bespreken, vragen te stellen en uitleg te krijgen over bijvoorbeeld indelingswijzigingen, het bodem energiesysteem, de start van de bouw en welke materiaal keuzes er zijn voor de afwerking van het aanbod in De Weezen. In het infocentrum zijn diverse materialen bekijken die bij de verschillende gebouwen worden toegepast. UIteraard zijn ook alle verkoopmaterialen en brochures aanwezig!

Kom langs welke woensdag jou uitkomt. Hier moet je Weezen! Het infocentrum is gelegen op de hoek van de Schuurmanstraat en Luttenbergstraat in Zwolle.

Heb je vragen? Bel met onze makelaars van Woonfabriek Zwolle op nummer 038 – 741 0 741 of Edwin van Vilsteren Makelaars op nummer 038 - 460 7 690. Wil je een afspraak maken met het projectteam? Mail dan naar info@deweezen.nl.  


Op de hoogte blijven?

Ik ben geïnteresseerd in de nieuwbouw van de familie Van de Weezen en wil graag vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen.