James mag er

Weezen

James zet zijn deuren open! Nog niet letterlijk natuurlijk, maar je kunt nu al doorgeven wat jouw favoriete ‘stukje’ James is. Ga je voor een schitterend uitzicht en kies je een van de plekjes op de bovenste verdieping? Of zit je liever dichter aan de grond in het groen, bij alle benodigde voorzieningen?

Lijkt het jou ook heerlijk om in James te wonen? Geef dan nu je voorkeur voor een bouwnummer door! Waar je ook voor kiest, het doorgeven van jouw favoriete kavel is geheel vrijblijvend. Je zit uiteraard nog niet meteen vast aan een nieuwe koopwoning. We zijn vooral benieuwd naar jullie favoriet.

Karaktereigenschappen

  • 23 meter en 6 verdiepingen hoog
  • 24 appartementen (± 100 m², koop)
  • 6 penthouses (± 180 m², koop)
  • 2 commerciële ruimtes
  • Privéparkeerplaats in garage
  • Energiezuinig
  • Sedumdak met zonnepanelen

Maak kennis met

de vrienden van James

James geniet van zijn positie (letterlijk en figuurlijk) binnen de familie Van de Weezen. Hij heeft een open karakter én oog voor de wereld om hem heen. Hierdoor worden de bewoners en de omgeving rondom James op een prachtige en natuurlijke wijze met elkaar verbonden. Niet alleen James, maar ook zijn vrienden hebben hun leven goed voor elkaar. Ze bekleden een mooie functie of hebben hard gewerkt en willen in hun levensloopbestendige appartement of penthouse aan de rand van de Zwolse binnenstad van hun rust en vrijheid genieten. Vanzelfsprekend vinden ze het een pre dat de winkels, restaurants en een theater op steenworp afstand liggen en dat hun eigen parkeerplaatsen zich in de nabijgelegen privé parkeergarage bevinden.

Maak kennis met

de wereld van James

De wereld van James is veelzijdig en afwisselend. Zo herbergt James op de begane grond 2 commerciële ruimten. Op de verdiepingen 1 tot en met 4 bevinden zich per verdieping 6 appartementen (± 100 m²) met loggia (± 11 m²). En de 6 tweelaagse penthouses met lift (±180 m²) en dakterras (± 23 m²) zijn gevestigd op de verdiepingen 5 en 6. Daarnaast hecht James zoals gezegd waarde aan de groene wereld om hem heen. Het sedumdak is bedekt met zonnepanelen en hij staat met zijn voeten aan het buurtpark van De Weezen.

Vragen aan James

Vanaf heden is de pre-sale van James gestart en kun je de richtprijzen op de website vinden. Wij verwachten dat James binnen enkele weken in verkoop gaat komen. Meld je als geïnteresseerde aan op deze projectwebsite en geef aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Via de nieuwsbrief van De Weezen zal je per mail op de hoogte worden gesteld van de voortgang en verkoop.

Via deze link komt je in jouw klantportaal en kan je jouw favoriete woning doorgeven.

Nee, na start verkoop dien je je definitief op één of meerdere bouwnummers in te schrijven. Het is daarbij verstandig om meerdere voorkeuren kenbaar te maken op volgorde van eerste naar laatste voorkeur. Bij de toewijzing wordt hier namelijk rekening mee gehouden.

Bij de start verkoop. Als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van De Weezen zal je per mail op de hoogte worden gesteld.

Voor de indeling van de appartementen en penthouses staat de basis plattegrond nu vast. Optioneel zijn er diverse aanpassingen mogelijk. Wanneer je een van de woningen koopt, volgt er een individueel kopers-keuzetraject waarbinnen we samen bespreken hoe we de woning het beste aan jouw woonwensen kunnen laten voldoen.

Wij hebben het voornemen om begin 2024 te starten met de bouw van James. Dit gebeurt als alle opschortende voorwaarden in vervulling zijn gegaan. Waaronder de voorwaarde dat 70% van de woningen verkocht zijn en de definitieve omgevingsvergunning is verleend. Alle opschortende voorwaarden staan in de concept Koop- en aannemingsovereenkomst opgenomen. Deze kun je, na start verkoop, bij de downloads terug vinden.

Nog niet, vanaf de officiële start verkoop is deze beschikbaar bij de makelaar en digitaal op deze projectwebsite.

Bij algemene vragen over De Weezen kan je per e-mail contact opnemen met info@deweezen.nl. Bij vragen over de verkoop kan je contact opnemen met contact@woonfabriekzwolle.nl.

Ja, door je voor James aan te melden ben je ook aangemeld voor De Weezen. Hierdoor word je automatisch op de hoogte gehouden van de totale voortgang van het project.

Nee. Aanmelden is niet hetzelfde als inschrijven voor de verkoop. Door je aan te melden, blijf je via de digitale nieuwsbrieven per e-mail op de hoogte van alle informatie over De Weezen. Bij inschrijving kom je in beeld als potentiële koper, dit kan echter pas vanaf de verkoopfase.

Op de hoogte blijven?

Ik ben geïnteresseerd in de nieuwbouw van de familie Van de Weezen en wil graag vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, verkoop en voortgang.